Oldalak

2013. március 11., hétfő

Vállalkozunk, termesztünk, de van aki csak böfög




Azt mondja ma Zsolti, hogy a patak parton akar idén sütőtököt ültetni, mert minden évben egyre többet sikerült termesztenie, s ráadásul úgy, hogy elteszi a magját, tehát ezt már akár bionak is minősíthetjük családon belül. Meg is jegyeztem rögtön, hogy ő lesz a tökös gyerek itt a környéken, akinek van sütnivalója.

Aztán jött Lola, leült elém, s rám böfögött. Zsoltival keményebben nyomja: közel helyezkedik az ágyhoz, lehetőleg minél közelebb a fejéhez, s amikor felébred, s szinte összeér az orruk, akkor böffen oda neki. Hát, nem egy úrinő, vagy eb, még ha időnként értelmesnek is mutatja magát.

A suliban meg, múlthéten vállalkozás ötleteket gyűjtöttünk ebédnél, s Heninek ragyogó ötlete támadt, hatalmas, kihasználatlan piaccal: gyomtermesztési vállalkozás. Betörünk a piacra.
Anna is csatlakozva az ötleteléshez, felvetette, hogy rendetlenséget csináló szolgáltatást is hirdethetnénk, hiszen mindenki csak rendet akar, milyen unalmas ez már.
S még nem is kéne sokat dolgoznunk, egyszerűen csak beengednénk a gyerekeinket a megrendelő lakásába. Faldekorálást is vállalhatnánk olcsón, festék sem kell, elég néhány doboz zsírkréta, meg filctoll, gyerek van hozzá, mert mester tudás lakik mindegyikben ilyen téren. Akit érdekel, írjon nekem privátban, megegyezünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése